VERVALSTE MAIL : GEEN VOORAKKOORD > TERUG NAAR DE ESSENTIE

04 Oktober 2012

In Meise-Wolvertem werd een pamflet verspreid met als inhoud een mail, zogenaamd opgesteld door Groen (met name Marie-Jeanne Thaelemans, 2de op onze lijst). In de mail werd "gemeld" dat er een voorakkoord zou bestaan tussen Groen en Open-VLD.  EEN TOTALE VERVALSING.Iedereen weet dat je met wat knip- en plakwerk een "mail" in elkaar kunt steken. DAT IS HIER GEBEURD. De mail werd NOOIT door ons geschreven noch verstuurd. De inhoud van de mail: een GROTE LEUGEN. Er werd nooit vergaderd, dus werd er ook nooit over mandaten, de zogenaamde "postjes", gesproken. Dit alles is gewoon een poging tot beschadiging en verdachtmaking van Groen (en Open-Vld). De politie onderzoekt de zaak.

 

De mail en het pamflet zijn gewoon een gemene poging om de kiezers af te leiden van de essentie - de inhoud - van de verkiezingen.

 

De mail kwam via een "gunstige wind" terecht op de redactie van de krant "Het Laatste Nieuws". Van wie kwam die mail? Dat de dader zich kenbaar maakt. Hij of zij beweert toch zulke sterke bewijzen te hebben. Dat hij of zij dan naar voren kome! Maar hier stilte. We noemen dit een laffe, misdadige actie, juridisch strafbaar.

 

En er gebeurden eigenaardige dingen, zoals ?

 - De avond VOOR de publicatie stond de fakemail al op de facebookpagina van een

CD&V-kopstuk. "Voor" betekent dus vóór het krantenartikel. Wel, wel.

- Amper enkele uren na de publicatie in de krant wordt de mail gretig uitgedeeld bij de middenstanders en aan de school in Wolvertem weer door een CD&V-kopstuk

- De volgende dag blijft de Cd&V in de kranten bij haar standpunt dat de mail echt is.

- De CD&V beweert "in de mot te hebben" dat er al lang sprake is van een voorakkoord.

Hun bewijs: talrijke auto's van Open-VLD-mandatarissen stonden op een dag geparkeerd in de Patatestraat tot voor de deur van onze lijsttrekker Dirk Snauwaert.

DE WAARHEID: deze mandatarissen woonden een afscheidsceremonie bij van de buur van onze lijsttrekker Dirk Snauwaert. Deze buur was een rasechte liberaal. Cd&V beweert foto's te hebben als bewijs. Inderdaad: foto's van ? geparkeerde auto's. Bewijs voor hen van een voorakkoord. NONSENS.

Overigens zit Groen op één lijn betreffende een tuchtonderzoek rond de gemeentelijke ingenieur V.E., familielid en beschermengel van de CD&V-lijsttrekker. Ontslag of zelfs afzetting dreigt. Hieruit concluderen dat er een voorakkoord is, is spoken zien.

Wij stellen opnieuw de vraag : Wie is/zijn de schrijvers van de fakemail ?

U hebt de feiten gelezen. Aan u om conclusies te trekken.

Wij hebben onze conclusies al getrokken.

 

Maar waarom al die heftige reacties tegen Groen?

 Omdat Groen al 6 jaar lang de waakhond geweest is voor een "EERLIJKE en ZUIVERE POLITIEK"? Wij werkten voor iedereen, voor ALLE inwoners. Groen staat duidelijk in de weg van de nog steeds wijdverbreide vriendjespolitiek.

Omdat Groen hard werkt en daardoor veel realiseert, maar met respect voor wetten en afspraken?

Omdat Groen zijn dossiers goed voorbereidt, die continu volgt en ze door en door kent?

Omdat Groen gaat voor een eerlijke, verstandige en daadwerkelijk politie?

Politiek met KWALITEIT.

 

Dit alles ligt nog altijd erg moeilijk bij andere partijen.

 

UITSMIJTERTJE

 U kent de uitdrukking wel: Andermans pluimen op de eigen hoed steken.

Groen realisatiekaart gezien: alleen realisaties van de Groen-schepenen, of m.a.w. dossiers onder de exclusieve leiding van Groen! ( Onze realisatiekaart digitaal : http://groenmeise.be/realisaties )

De realisatiekrant" van Cd&V al bekeken?

59 realisaties sommen ze op

Maar van die lijst staan er 30 op de naam van de schepenen van Groen !!!

Een selectie: restauratie monumenten (6), geluidsschermen, wandelpad, zonnepanelen (2), brugje, fietspaden (2), academie Muzische Kunsten, enz., enz

Zo kunnen we het ook