Jong Groen Meise wil jou

30 Januari 2012

Ben je tussen de 18 en 33 jaar en wil je opkomen voor de belangen van de jongeren in Meise? Kom dan zeker langs op 11 februari en maak je (gratis) actief/passief lid van Jong Groen! Jong Groen Meise wil niet meer of minder zijn dan dé politieke groene spreekbuis van, voor en door Meisese jongeren. In ons streven naar een rechtvaardigere, warmere samenleving en een gezond leefmilieu, willen we wegen op de Meisese en de nationale politieke agenda.Eerste bijeenkomst in het Cultuurhuis (oud gemeentehuis Meise) op 11 februari 2012 : 16u !

Je hebt normaal gezien een uitnodiging + drankbonnetje ontvangen. Heb je niets ontvangen en ben je ook geïnteresseerd? Kom zeker af en breng gerust wat volk mee!

Wat staat er op het menu ?

  • Heerlijke Groene drankjes en hapjes
  • Begeleid met pittige informatiebrochures
  • Geserveerd op een bedje van gelijkgezinden!

De bedoeling is om eens te polsen naar wat jij droomt voor onze gemeente ? Wat je leuk vindt en wat volgens jou beter kan ? Er zal een groot white board staan waar iedereen zijn ideeën kwijt kan. 

Wat staat er op het programma voor 2012 ?

Graag zouden we dit jaar twee activiteiten organiseren : een infoavond over een relevant thema voor onze gemeente en een grote fuif ism (Jong) Groen Merchtem. Verder zouden we ook deelnemen aan activiteiten van Groen Meise. Debat-avond 2020 op 28 maart, de 'Groene Hap en Stap'?

Voor de die-hards onder ons zijn er de Jong Groen (Nationale) activiteiten die zeker de moeite lonen om met z'n allen naar toe te gaan ! Afgelopen jaar organiseerden de jong groenen onder andere een fuif in de laatste trein(wagon), en regisseerden ze een kritische parodie op de reclame spot van Electrabel.

Maak je lid van Jong Groen!

Als je lid bent van Jong Groen kun je er voor kiezen om actief betrokken te zijn. Dan ontvang je informatie over onze activiteiten, de ledennieuwsbrief en peper.

Ben je wel geïnteresseerd maar heb je niet zoveel tijd, dan kan je op de hoogte gehouden worden van activiteiten via de ledennieuwsbrief en ontvang je Peper. Je kunt er ook voor kiezen om sympathisant te zijn en enkel het tijdschrift Peper te ontvangen.

Maak je lid via www.jonggroen.be/ikdoemee en ontvang gratis de Peper.

(Je hoeft geen actief lid te zijn om ons te steunen + lid zijn is volledig anoniem)

Ga zeker eens een kijkje nemen op de hippe website van www.jonggroen.be

De nieuwe look van Groen nationaal vind je op www.groen.be !