Groen!-klimaattoer houdt halt in Meise

26 November 2010

Aan de vooravond van de VN-klimaatconferentie in Cancùn breekt Groen! een lans voor een ambitieuzer klimaatbeleid op alle beleidsniveaus. Groen!-kamerlid Kristof Calvo zal deelnemen aan de top in Mexico. Op markten en pleinen, aan stations en bij studenten vraagt Calvo meer aandacht voor het klimaat. Dit doet hij in een klimaattoer met een groene mobiel.Groen! heeft een

klimaatmagazine uitgegeven met de groene prioriteiten voor Cancùn, het groene klimaatplan en de klimaatrealisaties van Groen! op het lokale niveau. Voor Groen! is het klimaat overal. Iedereen moet zijn steentje bijdragen. Op de toer krijgen voorbijgangers de kans zich kandidaat te stellen voor de vacature van klimaatminister mèt ambitie.

Dinsdag 30 november 2010 houdt de mobiel ook halt in Meise. Ook in Meise is Groen! actief bezig met klimaatbeleid.

Op de actie zullen federaal parlementslid Kristof Calvo, en de vlaamse parlementsleden Eva Brems, Hermes Sanctorum aanwezig zijn. Daarnaast zijn ook de 3 lokale schepenen en andere mandatarissen (o.c.m.w. en vzw sport en recreatie enz..) op post. Zij zullen samen met de Groen!-leden de passanten actief aanspreken omtrent het klimaat en hen oproepen zich kandidaat te stellen voor de ministerfunctie.

Wij nodigen u van harte uit om deze halte mee te maken!

Namens Groen! Meise

Marie-Jeanne Thaelemans

Contact: 0499 98 34 22